eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Cursus Duits zakelijk van De Taaltrainer

Om je spreekvaardigheid en zelfvertrouwen te vergroten bij het spreken van de Duitse taal is het slim om een cursus Duits zakelijk te volgen. Bij De Talentrainer bieden ze deze zakelijke cursussen. Ze hebben vier verschillende soorten cursussen en zorgen er zo voor dat ze voor iedereen een cursus die bij hun past hebben. Hun professionele taaltrainers maken het leerzaam en leuk! Ze zijn getraind om goede Duitse taaltrainingen te geven. Ze vragen wat je het liefst wil en gaan dan samen met jou bespreken hoe ze dat gaan bereiken. Zo kon je er samen uit wat het beste voor jou is. Ze geven cursussen in de talen Nederlands, Engels en Duits.

Verschillende soorten taaltrainingen

Bij De Taaltrainer bieden ze vier verschillende soorten taaltrainingen,

  • 1-op-1 of met collega’s in hun trainingsruimtes in Amersfoort, dit houdt in dat je een 1-op-1 training kan hebben bij hun in de trainingsruimte of met al je collega’s een training in hun trainingsruimte.
  • 1-op-1 of met collega’s bij uw bedrijf op locatie, dit houdt in dat je een 1-op-1 training of een training met al je collega’s kan hebben bij het bedrijf kan hebben waar je werkzaam bent.
  • In een open groep een cursus, dit houdt in dat je met verschillende mensen van verschillende bedrijven een training volgt. De maximale grootte van deze groep is acht personen.
  • Spoedcursus, dit is een cursus van 5 dagen waarbij je professioneler Duits leert spreken en/of schrijven.

Als je meer informatie wil over een Cursus Duits zakelijk dan kan je een kijkje nemen op de website van De taaltrainer.