eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Brievenbusdoosjes

Jij wil dat jouw klanten hun producten keurig netjes thuis afgeleverd krijgen. Brievenbusdoosjes kun je daarvoor met succes inzetten. Wij leveren je deze graag. Wij bieden je de volgende voordelen:

Brievenbusdoosjes

–          Brievenbusdoosjes zijn in voorraad
–          Snelle levering door ruime voorraad
–          Wij hanteren scherpe prijzen
–          Wij leveren alleen kwaliteit
–          Wij geven leuke kortingen als je in één keer een grote partij doosjes bestelt

Heb je interesse in ons product? Bestellingen kun je plaatsen in de webshop. Laat vrijblijvend een offerte maken als jouw gewenste formaat van de brievenbusdoosjes er niet bij staat. Neem contact op en wij helpen je graag verder.

Brievenbusdoosjes verschillende varianten

Wit of bruin, golf karton of massief karton, bedrukt of onbedrukt, een bovensluiting of een zijsluiting, met of zonder plakstrip? Er valt bij ons wat te kiezen als je brievenbusdoosjes wil bestellen, zoals je leest. Vind je op de website niet precies wat je zoekt, neem contact op en wij bespreken met jou de mogelijkheden. Voor een afwijkend formaat bijvoorbeeld kunnen wij een offerte op maat maken. De klant is koning en wij zullen er alles aan doen hem of haar van dienst te zijn. De vraag naar onze producten groeit gestaag, dat is te danken aan de groeiende e-commerce, maar ook aan de kwaliteit van onze dozen. Mogen wij ook jou binnenkort brievenbusdoosjes leveren, zodat jij kleine en platte producten veilig en goedkoop kunt laten bezorgen bij je klanten? Om jezelf nog meer te overtuigen zou je de portokosten eens moeten vergelijken van de brievenbusdoos met een ander pakket. Wij hopen je binnenkort van dienst te mogen zijn.