eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Boekhouden is leuker dan ik dacht

opleiding

opleiding

Opleiding gevonden

Als grapje zei ik altijd dat ik een personal assistent wilde, die voor mij zou boekhouden. Om eerlijk te zijn dacht ik altijd dat boekhouden een vervelend klusje was en het niets voor mij was! Je zult het niet geloven, maar een half jaar geleden ongeveer, ben ik gestart met de opleiding boekhouden! En eerlijk is eerlijk; ik vind boekhouden hartstikke leuk! Al mijn hele leven ben ik erg van de details geweest en ook met getallen heb ik altijd graag gewerkt. Nu leer ik hoe ik dit kan toepassen in het vak boekhouden en dat vind ik prachtig. Hoe ik hier zo bij kwam weet ik zelf ook niet precies. Maar toen een vriend van mij zo enthousiast was over de opleiding, wilde ik het ook eens proberen. Het was voor mij toch al tijd voor een carriere switch, dus het is echt leuk dat dit op mijn pad is gekomen.

opleiding

Nieuwe baan

Nu ik een nieuwe opleiding doe, heb ik natuurlijk ook meer kansen voor mijn carriere. Ik ben nog niet zo lang bezig maar ik ben nu al op zoek naar een nieuwe baan. Vanaf het komende semester is het de bedoeling dat ik praktijk ervaring op doe en dat kan natuurlijk terwijl ik werk. Ik ben super benieuwd wat dat gaat worden, maar we zullen het zien! Misschien kan ik daar gelijk mijn carriere aftrappen, wie weet! De laatste maanden heb ik mij erg gemotiveerd en vooral ook geïnspireerd gevoeld en daar ben ik erg blij mee.