eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Benadering van een re-integratiebureau

Ik had nadat ik mijn opleiding had afgerond op het HBO een bedrijf gevonden die mij een kans gaf om mezelf te bewijzen richting het bedrijf toe ondanks dat ik nog geen werkervaring had. Alle bedrijven waar ik voorheen bij had gesolliciteerd werd ik afgewezen omdat ik niet beschikte over werkervaring. Ik had een opleiding gevolgd op de HAN in Arnhem. Ik had een erg goede band met mijn collega’s gekregen waar ik zelf natuurlijk erg blij mee was. Nadat ik er een half jaar werkte werd ik door een van mijn collega’s benaderd dat hij het werk een stuk minder leuk vindt en dat zijn verzuim erg hoog was geworden. Hij wilde graag een re-integratiebureau benaderen voor zijn verzuim. Ik ging op het internet op zoek naar meer informatie. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op de website van Randomwerk.nl. Ze beschikken onder andere over een erg hoog slagingspercentage en de mensen staat centraal zodat je de optimale aandacht krijgt.


Reactie van de werkgever

We hadden beide een erg goede band met de baas van het bedrijf. Hij had het idee voorgelegd aan de baas en hij was niet erg verrast dat hij werd benaderd. Een aantal dagen later kwam werd mijn collega opgeroepen door het re-integratiebureau om op gesprek te komen. Na het gesprek heeft hij een andere functie binnen het bedrijf gekregen van onze werkgever  waar hij zelf erg blij mee is. Hij gaat weer sinds een lange tijd weer met plezier naar zijn werk.