eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Als werkgever op zoek naar een technisch uitzendbureau Rotterdam

Als werkgever in de technische branche kun je ook terecht bij een technisch uitzendbureau Rotterdam als je in deze regio op zoek bent naar nieuwe krachten. Uitzendbureau Concreeto zorgt er altijd voor dat alleen mensen naar je bedrijf gestuurd worden die er ook daadwerkelijk passen.

Laat het werk aan het uitzendbureau over

Als eigenaar van een technisch bedrijf wil je natuurlijk wel goed personeel hebben. Heb je het zelf te druk om de werving en selectie te doen of wil je dat liever aan de professional overlaten? Ook dat kan bij Concreeto. Ze kunnen je de gehele procedure voor het zoeken naar nieuwe werknemers uit handen nemen zodat jij als werkgever nergens geen omkijken meer naar hebt.

Alle administratieve handelingen uit handen geven

Ze gaan altijd op zoek naar geschikte werknemers voor jouw bedrijf en als ze deze gevonden hebben leggen ze contact. Ze kunnen de volledige sollicitatieprocedure en het in dienst nemen voor je afhandelen waarbij jij dus gewoon een kant-en-klare werknemer kunt begroeten. Daarnaast kunnen ze ook de payrolling voor je regelen, waarmee ze het formele werkgeverschap en de administratieve taken voor je in orde maken. Zo zorgen zij ervoor dat de werknemer gewoon betaald wordt en krijg jij als werkgever goed personeel over de vloer. Mocht de werknemer ziek worden regelen zij de doorbetaling voor je en zijn de risico’s ook voor het uitzendbureau.