eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Aan de slag met Dymo labels!

Dymo labels

Op kantoor worden de Dymo labels veelvuldig gebruikt. Met name in de medische sector wordt hier veel gebruik van gemaakt. Maar welke labels zijn nu handig om te gebruiken? Bovendien wil jij niet hebben dat de sticker kracht verdwijnt wanneer het iets langer moet blijven plakken. Neem maar eens een kijkje op de website van Crazylabels.nl. Hier vind je namelijk veel labels welke te gebruiken zijn voor bij jou op kantoor.

Dymo labels

Het prettige van de Dymo labels is dat je het direct vanaf de computer kan laten printen. Handig wanneer je veel brieven moet verzenden en dit ook snel en vakkundig wilt doen. Ben jij nog niet in het bezit van een printer? Geen probleem want op de bovenstaande website kan je ook een starterspakket bestellen. Voor nog geen 150 euro ben jij al voorzien van jouw eigen printer! Dit wordt overigens geleverd met 10 rollen! Je kunt dan wel zeggen dat je er voorlopig even mee vooruit kan!

Dymo labels

De labels van Dymo zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Zo heb je een blauwe label welke wellicht perfect zal passen bij jou onderneming. Bestaat jouw logo meer uit de kleur rood? Geen probleem, ook deze kleur is hier verkrijgbaar!

Bestellen van de Dymo labels

Wil jij graag deze labels bestellen? Dan kan je dat simpel en snel doen via de webshop! Wij hanteren een snelle levering. Bovendien betaal je geen verzendkosten wanneer je een bestelling plaatst boven de vijftig euro!