eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Zakelijke energie vergelijken levert geld op

Met het vrijgeven van de Nederlandse energiemarkt is deze voortdurend in beweging. Nieuwe energieleveranciers komen en gaan waardoor het een competitieve markt is geworden waar je zeker ook als ondernemer je voordeel mee kunt doen. Het grote aanbod maakt dat zakelijke energie vergelijken je onderneming behoorlijk wat kosten kan besparen.

 

Voordeel door zakelijke energie vergelijkenelektriciteit-zeker

Aangezien de diverse energieleveranciers gebruik maken van hetzelfde netwerk onderscheiden ze zich op basis van dienstverlening en uiteraard in prijs. Als zakelijk afnemer doe je daar je op eenvoudige wijze je voordeel mee. Vaak kun je door het vergelijken van de tarieven die worden aangeboden al vast een eerste selectie maken. Leveranciers als Gazprom Energy leveren alleen energie aan de zakelijke markt en voeren geen dure marketingcampagnes zoals de grote bekende maatschappijen dat vaak wel doen. Hierbij blijven de overhead kosten laag en dat zie je als klant direct terug in de energieprijs. Je betaalt voor het product dat je afneemt. In dit geval gas en niet voor de uitgaven die de energiemaatschappij er op na houdt. Gazprom Energy biedt zakelijke afnemers scherpe tarieven en een hoge mate van persoonlijke dienstverlening.

 

Energiecontract op maat

Gazprom Energy geeft een prijsvoorstel op basis van je verbruiksgegevens. Deze worden verkregen via de netbeheerder. De klant adviseur bespreekt de wensen en eisen van je onderneming en aan de hand daarvan ontvang je een offerte die op maat is samengesteld. Uiteraard wordt er ingespeeld op de energiebehoeften van de onderneming. Je profiteert van lagere tarieven die bovendien voor een groot deel ook nog aftrekbaar zijn van de belasting, waardoor je extra voordeel hebt. Korte communicatielijnen en altijd inzicht in je gasverbruik horen bij de standaard dienstverlening van Gazprom Energy. Contact opnemen kan zowel telefonisch als via e-mail, waarbij je wordt geholpen door een zakelijk adviseur die de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden.