eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Waar kunt u een ijzersterke kluis voor thuis kopen?

Ik ben van mezelf iemand die al mijn spullen laat rondslingeren, en daarmee ben ik ook best vaak in problemen gekomen. Dan ben ik dat weer kwijt of denk ik dat iemand het heeft meegenomen terwijl ik het zelf gewoon niet goed opberg. Ik heb wel is een vriend van mij beschuldigd van het stelen van iets wat in mijn huis lag, wat achteraf zijn schuld helemaal niet was omdat ik het gewoon ergens achter eek kast had liggen. Dit wil ik dus voorkomen vanaf nu. Op mijn werk heb ik een kluis om belangrijke documenten in te bewaren, dus ik bedacht me ineens dat ik ook een kluis voor thuis kan kopen zodat ik belangrijke spullen die niet rondgeslingerd mogen worden goed en veilig kan opbergen. Ik ging op internet op zoek en ik kwam de website mustangsafes.nl tegen en besloot een kijkje te nemen. Ze hebben veel verschillende kluizen, wapenkluizen, inbraak werende kluizen, brandwerende kluizen, veiligheidskasten, sleutelkluizen, inbouwkluizen, laptopkluizen en gebruikte kluizen. De kluis voor thuis die ik wil is een geldkluis, hierin kan je geld en sieraden etc. in kwijt. De reden ook waarom ik die kluis voor thuis wil is omdat deze extra goed beveiligd zijn, voorzien zijn van de hoogste inbraak werende certificaten en een hoge dekkingsgraad hebben voor de verzekering. Ik vond een geldkluis op de site van het merk Chubbsafes en deze is voorzien van een dubbelbaard sleutelslot of elektronisch codeslot en voorzien van een euroklasse 0 certificaat. De dekkingsindicatie van 7000.- voor geld en 14.000,- voor goederen. In de kluis zit een brandvertragende vulling, dit zorgt voor bescherming tegen brand. De kluis voor thuis is 59 kg, binnenmaat 24 x 36 x 30 cm. Hij heeft een draairichting naar rechts en heeft een dubbelbaard sleutelslot. Ik heb nog nooit een kluis voor thuis gehad maar dit lijkt me een goed begin, hij is goed beveiligd en op een vertrouwde plek. Ik wou dat ik jaren geleden al een kluis voor thuis had aangeschaft. Ik heb dit tegen mijn moeder vertelt en ze zei meteen dat ze ook een geld kluis voor thuis wil, omdat ze net zo’n sloddervos is als ik.

Voor een kluis voor thuis om uw waardevolle spullen beveiligd te bewaren

Overzichtelijke site waar alles netjes wordt aangegeven zonder te hoeven zoeken, er zijn veel verschillende soorten kluizen en maten Er staat in de omschrijving ook waarvoor het gecertificeerd is, hoeveel het weegt, dat is erg handig is om te weten of dit gaat passen op uw locatie. Er wordt gelijk aangegeven hoeveel de kluizen zouden kosten. De producten worden gratis geleverd en zijn van goede kwaliteit. U krijgt ook een installatieservice, en er zijn ook nog maatwerk mogelijkheden. Er staat omschreven wat de dekkingsindicatie is en welke klasse het is.

Wilt u uw zelf wat veiliger voelen met een kluis bekijk dan deze website

Ik heb gevonden wat ik zocht en kan mijn spullen nu eindelijk goed opbergen, ik raad u de website dan ook aan omdat:

  • Het bedrijf jaren lang ervaring heeft
  • U installatie service heeft
  • U gratis verzending krijgt

Wilt u toch nog wat meer lezen neem dan is een kijk op de website.