eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Vijf redenen om een externe vergaderlocatie in Arnhem te boeken

Meeting

Nederland is een vergaderland. Gemiddeld vergaderen we zo’n 6,5 uur per week. Waarbij besturen en directies er nog een aantal uur bij optellen. Een externe vergaderlocatie in Arnhem heeft veel voordelen. Vergaderen buitenshuis kost geld, maar levert zeker een bijdrage aan een positief resultaat. We hebben de vier redenen voor je op een rijtje gezet.

Vergaderlocatie Arnhem

Externe vergaderlocatie in Arnhem inspireert

De vergaderruimte op het bedrijf zelf is natuurlijk de snelste en makkelijkste weg. Echter, zijn ze vaak ze praktisch en functioneel ingericht. Niet echt inspirerend dus. De context van de omgeving waarin je vergadert, is namelijk van invloed op het resultaat. Je kunt tegenwoordig de meest geweldige vergaderlocaties boeken: in een herenhuis, in het groen op de hei, op een boot of zelfs een vliegtuig.

Effectief

Een meeting bij een externe vergaderlocatie in Arnhem heeft een andere lading dan in huis vergaderen. Je nodigt alleen die mensen uit die ook echt van invloed zijn. Bovendien zorgt iedereen dat hij aanwezig en op tijd is. Daarnaast gebruik je de tijd effectief. Je hebt de ruimte immers voor een aantal uur geboekt. Tot slot kun je ongestoord bijeenkomen. Geen collega’s die binnenlopen of op een andere manier storen.

De Vergaderie

Faciliteiten

Alle faciliteiten zijn aanwezig om een optimale performance ter houden bij een externe vergaderlocatie in Arnhem. Presentatiemiddelen zoals een beamer, presentatiescherm en flip-over. Bovendien is de gastheer of gastvrouw aanwezig om je volledig te verzorgen. Je hebt geen zorgen over de randvoorwaarden. Alles wordt geregeld.

Beloning

De verzorging door een top meeting accommodatie is uitstekend. Lekkere koffie, een voortreffelijke lunch en zalige hapjes. Zo wordt vergaderen in eens leuk. En wordt het een soort teamuitje. Door op een leuke plek te vergaderen beloon je dus de medewerkers. Veel accommodaties bieden aanvullen arrangementen aan voor teambuilding of als leuke afsluiting. Denk daarbij aan een fietstocht, wijnproeverij of wandeling.

Arnhem

Waarom een vergaderlocatie in Arnhem? Arnhem ligt centraal tussen noord en zuid. Ook als je buitenlandse vestigingen in Duitsland hebt, sla je makkelijk een brug tussen onze Oosterburen en het westen. Bovenal is Arnhem een leuke plaats waar veel te beleven is, naast het vergaderen. Tot slot vind je er te gekke vergaderplekken.

Genoeg redenen dus om eens een andere ruimte te boeken dan de vergaderruimte op kantoor. Nu nog kiezen waar. Tip: kijk eens rond in Arnhem. Nogmaals, geweldige plek en leuke locaties.