eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Scoutingavond top afgesloten door de kerstpakketten

Elk jaar vindt er op onze scouting een scoutingavond plaats waarop we elkaar allemaal een cadeau geven. Meestal is dit in de periode voor de kerstvakantie. Het einddoel is dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat. Ik als begeleider van de groep kreeg de taak kerstpakketten kopen door de baas toegewezen. Het budget wat de baas had vrijgesteld voor de kerstpakketten voor 20 personen was 400 euro. Ik wist zeker dat het hiermee wel mee moest gaan lukken. En zeker omdat ik nog wel een goede site in mijn achterhoofd had.

Promotie

Vond uiteindelijk een goede site

 

In mijn eigen tijd zocht ik 2 weken voor de scoutingavond op het internet naar kerstpakketten. De eerste sites die ik tegenkwam boden mooie kerstpakketten aan, maar die kerstpakketten waren vrijwel gewoon te duur. Ik zocht meteen naar een andere site die goedkopere kerstpakketten zou aanbieden. Ik kwam erachter dat kerstpakketten kopen met een klein budget, een moeilijke taak was. Maar toch vond ik uiteindelijk een goede site. Namelijk de site van Promotie.

Promotie

De taak kerstpakketten kopen snel voldaan

 

Op de site Promotie zag ik mooie kerstpakketten met een grote inhoud. Ik vond vooral de kerstpakketten met de snoepjes erg mooi samengesteld. Omdat er zoveel mooie kerstpakketten waren, koos ik voor verschillende. De prijs ervan paste precies in mijn budget, dus dat zat ook nog eens mee. Na een klein kwartier, was de taak kerstpakketten kopen, voldaan. Ik kreeg de pakketten al na 3 dagen thuis bezorgt door de vriendelijke medewerker van Promotie.