eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Op zoek naar een Administratiekantoor nabij Lunteren

Omdat het bedrijf waar ik mijn salaris boekhouding aan uitbesteedde er mee gestopt moest ik op zoek naar een ander administratiekantoor nabij Lunteren. Dit moest erg snel gebeuren, want het personeel wil natuurlijk wel op tijd hun salaris. Via een tip van een zakelijke vriend kwam ik terecht bij de onderneming: CVA, dat gevestigd zit in Scherpenzeel. Bij dit bedrijf heb ik gelijk een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek met een boekhouder. Ik wilde mijn salaris boekhouding wel graag laten uitbesteden aan iemand waar ik vertrouwen in heb. Het gesprek verliep prima en ben de samenwerking aangegaan.

Administratiekantoor Lunteren

Financiële zaken

Tijdens het gesprek hebben wij het ook gehad over mijn andere financiële zaken gehad. Dit deed ik eerst allemaal zelf, maar dit neemt altijd heel erg veel tijd in beslag. Deze tijd besteed ik liever in het werk van mijn bedrijf. Zo heb ik mijn andere financiële zaken ook aan dit bedrijf uit handen gegeven. Mijn personeel heeft op tijd hun loon gekregen en zo krijgen zij ook netjes hun jaarstroken ieder jaar. Wij zijn heel erg tevreden over de geleverde diensten van de boekhouder. Wanneer jij ook op zoek bent naar een goed administratiekantoor nabij Lunteren, dan kan ik jou zeker dit bedrijf aanbevelen.