eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Klimtouw voor veiligheid op de bouw

VDSTEENXXL

klimtouwStevige klimtouw voor meer veiligheid op de bouw gezocht? Dan raad ik je aan om eens op de website van aljesteigertje.nl te kijken! Op deze website vind je namelijk onwijs veel producten om de veiligheid te garanderen! Mits je natuurlijk deze producten op de juiste manier hanteert!

Vanaf het moment dat ik de leiding had gekregen over het team, merkte ik dat er veel moest veranderen. Met name op het gebied van veiligheid was het onwijs slecht. Veel collega’s liepen zonder bescherming over de bouw en dat was zeker niet de bedoeling. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om voor iedereen op het internet te zoeken naar veiligheid. Al vrij snel kwam ik op de bovenstaande website uit. Hier merkte ik meteen dat de prijzen aantrekkelijk zijn. Bovendien hebben zij voldoende in het assortiment met hetgeen wat ik nodig heb!

Een klimtouw blijft erg belangrijk!

Zo ben ik in het assortiment  van dit bedrijf gaan kijken. In een mum van tijd had ik al een aardig lijstje weten samen te stellen met hetgeen wat wij nodig hadden. Aan het einde van mijn keuze merkte ik meteen dat de prijs alsnog aan de lage kant was. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op deze website een bestelling te plaatsen. Nog geen vijf minuten later had ik al een bevestiging in mijn mail ontvangen van de bestelling. Nog geen twee dagen later had ik mijn bestelling al in ontvangst mogen nemen en dat vond ik echt snel!

Goede veiligheid

Nu moest ik het nog aan het team duidelijk gaan maken dat dit per direct verplicht is om te gebruiken. Zo moesten zij allemaal een klimgordel mét klimtouw bij zich hebben wanneer zij het dak op moeten. Gelukkig reageerde iedereen hier allemaal enthousiast op en vanaf dat moment werd het erg netjes aangehouden. Al met al perfect om dit te zien!