eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Kerstpakkettenplaza heeft mooie geschenken

Feestdagen

Kerstpakkettenplaza biedt erg mooie eindejaarsgeschenken aan. Wat het extra bijzonder maakt. Is dat er een deel van de opbrengst van elk pakket dat wordt afgenomen naar een goed doel gaat. Wij staan weer vlak voor de feestdagen en deze beginnen met de aankomst van de sint. Binnen ons bedrijf zijn er vele vaders en moeders die hier natuurlijk al volop mee bezig zijn. 

Zelf vind ik het een leuk idee dat de mensen kunnen vertellen thuis, dat de sint ook op het werk is geweest. Daarom heb ik bij Kerstpakkettenplaza een aantal leuke sintzakken besteld. Voor pakjesavond ga ik de medewerkers hiermee verrassen en ik weet zeker dat iedereen dit kan waarderen. 

5 december

 

Kerstpakkettenplaza heeft alle geschenken voor een ieder zijn wens in huis

Kerstpakkettenplaza heeft niet alleen aan de komst van de sint gedacht. Maar ook aan de eindejaarsgeschenken die natuurlijk ook niet mogen ontbreken. Ook hiervan heb ik een bestelling gedaan. Het was wel lastig om een keuze te maken omdat er zoveel mogelijk is. Je moet natuurlijk wel iets kiezen dat elke werknemer leuk vindt. Uiteindelijk ben ik voor een traditioneel pakket gegaan. Het is bij vele gezinnen zo welkom als er bruikbare boodschappen inzitten. Zelf neem ik er ook zo een mee naar huis en het is een leuk idee om dit pakket dan met het hele gezin uit te pakken.

Neem zelf eens een kijkje op de website

Ik raad je aan om zelf eens op de website te kijken. Hier doe je namelijk de leukste ideeën op. Voor een ieder zijn budget is hier iets moois te vinden en wie weet ben jij ook wel de volgende tevreden klant net als ik. Maar eerst maar eens horen hoe het cadeau van de sint bij iedereen zal aankomen. Veel plezier met het vinden van een mooi geschenk.

Kerstdagen