eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Financial lease bij Financiallease.direct

Nu de nieuwe Financial lease bij Financiallease.direct regelen. Al een aantal jaar werk ik bij hetzelfde bedrijf. Wij maken hier zakelijke producten voor grote internationale bedrijven. Dit zijn voornamelijk onderdelen voor machines. Wij verkopen onze producten aan bedrijven als Phillips en andere groten bedrijven. Onze klanten zitten in Frankrijk, Spanje, Duitsland en België. Het bezoeken van klanten is een groot deel van mijn werk. Toen ineens een tijdje geleden mijn auto van werk kapot ging. Wij moesten naar een nieuwe wagen zoeken omdat ik toch mijn werk moet voortzetten. Als eerste gingen wij in onze omgeving naar een oplossing zoeken maar kwamen wij helaas niet verder. Toen wij op het internet gingen zoeken kwamen wij uit bij dit bedrijf. Dit bleek een schot in de roos te zijn!

Financial lease bij Financiallease.direct

De juiste financial lease bij Financiallease.direct

Zij hebben de juiste voorwaarden voor een goede Financial lease bij Financiallease.direct. Na een goed gesprek gehad te hebben met dit bedrijf hadden wij besloten om met hen in zee te gaan. Tegen een mooie prijs kon ik zelf de mooie Volkswagen Golf Diesel leasen. Het is echt mooi omdat ik nu een mooie auto heb om naar de klanten te gaan!

Financial lease bij Financiallease.direct

Tevreden collega’s

Inmiddels hebben al mijn collega’s op werk daar ook hun auto weten te bemachtigen. Ik hoor hier alleen maar goede verhalen van! Sinds kort hebben zij ook een bedrijfswagen hier geregeld. Het is echt leuk en winstgevend om met dit bedrijf zaken te doen. In de toekomst zullen wij deze samenwerking zeker blijven voortzetten. Voor meer informatie over deze organisatie kan jij altijd de website bezoeken of telefonisch contact opnemen met hen. Jij zult niet teleurgesteld worden. Na het eerste contact zal direct het proces in gang worden gezet en zal er snel een mooie wagen voor jouw deur komen te staan!