eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Die leuke vacature voor advocaat-stagiaire

Of je nu op zoek bent naar een functie als advocaat stagiaire? Het is allemaal te vinden op de website: advocatenjuristen.nl. Hier vind je diverse vacatures door heel Nederland. Dat is dan ook de reden waarom ik mijn verhaal wil achter laten op dit blog dat vol staat met goede tips. Want goede tips zijn er immers om te delen toch? Neem daarom zelf eens een kijkje om te zien wat ik bedoel met mijn onderstaande ervaring.

Een ander kantoor zou voor mij veel beter zijn

Tijdens mijn studie ben ik eerst gaan werken bij een kantoor waar ik eigenlijk niet zoveel heb geleerd. Echter wil ik wel graag doorgroeien om uiteindelijk als advocaat aan de slag te kunnen gaan. Maar eerst als stagiaire aan de slag natuurlijk omdat dit nu eenmaal erbij hoort. Daarom ben ik toch maar eens gaan kijken of ik een ander adres kon vinden waar ik wel meer zou kunnen leren.

advocaat stagiaire

Geen spijt van mijn beslissing

Eigenlijk ben ik per toeval op deze website terecht gekomen. Hier kon ik al meteen een leuke functie vinden en zelfs binnen mijn woonplaats. Dit noem ik nog eens een meevaller dus ben ik direct gaan solliciteren.

Nu ben ik aan de slag bij een super leuk kantoor waar ik al best veel mag doen. De collega’s zijn allen even vriendelijk en hebben veel geduld om mij alles goed uit te leggen. Ik ben echt erg blij met mijn leuke functie en dit geeft mij meer motivatie om nog beter mijn best te doen voor mijn studie.

advocaat stagiaire