eco-mover.nl

Mijn zakelijk blog

Altijd fijn als taxi Doetinchem weer komt aanrijden

Taxi Aria

Klik hier voor meer informatie over taxi Aria.

Taxi Aria

In de vakantie ben ik samen met mijn broertje en zusje een dagje er op uit geweest. Ik kreeg een bedrag toegewezen van mijn ouders omdat zij vrijwel geen tijd hadden die dag om iets te gaan doen met de kinderen, al stond dit wel gepland. Ze vertrouwde erop dat ik met een goed idee zou komen. Ik wist dat dit hoe dan ook wel ging lukken want in de achterhoek, de omgeving waar wij wonen, is veel te doen.

Leuke dag gehad

Omdat ik vroeger zelf altijd naar attractieparken ging, wilde ik dit ook gaan doen met mijn broertje en zusje. Zo vond ik vroeger het land van Jan Klaassen erg leuk. Ik was er nu al een hele lange tijd niet meer geweest en daarom vond ik het leuk om daar weer eens een kijkje te nemen. Ook vond ik dit een leuk park voor mijn broertje en zusje. We vertrokken daarom s ’ochtends met het openbaar vervoer naar Braamt. De dag in het park verliep vervolgens erg goed. Zo zijn we in heel wat attracties geweest en hebben we veel gelachen met zijn alle. Helaas kwam de dag ook weer ten einde en eindigde hij iets anders dan verwacht…

Taxi Aria

Kan altijd rekenen op taxi Aria

Zo wilde we rond een uur of 5 maar eens terug gaan naar huis. We kwamen erachter dat het openbaar vervoer naar braamt niet beschikbaar meer was. Dit had te maken met een omleiding. Ik baalde er enorm van want zo moest ik net zoals een week daarvoor weer een taxi gaan bellen. Ik belde taxi Aria op en gelukkig kon deze ons snel ophalen. De taxi was er al binnen een vrij korte tijd en we waren vervolgens ook weer snel thuis. Ik kan gelukkig altijd rekenen op taxi Aria.